søndag den 23. marts 2014

Husflid - go eller no go?

Jeg kan ikke beslutte mig... og det er mest af alt, fordi jeg i tvivl om, om foreningen Hovedstadens Husflids overhovedet er noget for mig. Om jeg vil passe ind.

Er der nogle derude i Blogland, som har erfaring med en husflidsforening? Måske er det bare mig, der er tabt bag om vognen og ikke har "opdaget" dem før nu?

I Hovedstadens Husflid koster et medlemskab sølle 129 kr om året. For det beskedne beløb sørger hårdtarbejdende medlemmer for at arrangere 6 årlige medlemsaftner med forskellige temaer. Du kan melde dig til interessegrupper og derudover lægger de lokaler og forplejning til en række kurser, som man skal betale for og som er åbne for alle.

Måske skulle man melde sig ind og støtte den gode sag at virke for husflidens udvikling og fremme?

Hvad tænker I? Go eller no go?

14 kommentarer:

 1. Har aldrig hørt om det. Det ligner noget for ældre kvinder

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også min første tanke. Det er svært at vide, hvad man kommer til at møde derude. :)

   Slet
 2. Min mor var medlem i mange år. Dog ikke i hovedstaden. Hun meldte sig ud igen. Der ville du nok ikke have passet ind :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh... og det er svært at vide, om man vil passe ind uden at prøve det af. Du må lige fortælle lidt nærmere, når vi ses.

   Slet
 3. Der er også en i Ramløse, hvor jeg har været nogle gange. Alderen var nok på den høje side af 40, men måske vil det være anderledes inde i byen. Jeg syntes det var hyggeligt. Prøv da, måske er det noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måske skulle man bare kaste sig ud i det og prøve det af. De er vist over det meste af landet og de er sikker lige så forskellige, som alle andre foreninger. :)

   Slet
 4. Måske man skulle slå sig sammen nogle stykker og lave en synkron indmeldelse for at sænke gennemsnits alderen en smule...nogle af kurserne og interessegrupperne ser da ud til at have potentiale også er det jo vanvittigt billigt :-) og de ældre kan sikkert lære os en hel del...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er en god idé! Uden at det skal blive en ren invasion. :) Men det kunne da være hyggeligt at tage afsted nogle stykker sammen. Er du frisk?

   Slet
 5. Husflid? hvad er det. Er det noget for mig? Jeg er skoleleder i Egense Husflid i Svendborg. Vi holder kurser og medlemsaktiviteter. Men, det er rigtigt, at aldersgruppen nok er kvinder, 50+. Vi har bl.a. haft workshsop med Jeanette "Lutter idyl", Sidsel Sangild, Karen Marie Dehn, der er kurser med at sy tøj til sig selv og børn, patchwork, filt, smykker, pileflet, alt sammen med meget dygtige undervisere. Vi vil meget gerne fange den yngre gruppe, men jeg ved ikke, hvorfor det er svært. Men de har jo nok at gøre med familie, børn, møder i skolen og alt det der. Jeg vil anbefale medlemskab i en Husflidsforening, og gerne også respons på, hvad kan vi, der arrangerer, gøre anderledes, for at gøre det mere attraktivt. www.egense.husflid.dk, og på Facebook.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om, I bare har en rigtig spændende og skøn forening! Jeg er helt ked af, at jeg ikke bor i nærheden... Jeg ved sørme ikke, hvad det er, der holder de yngre deltagere væk. Men du har nok ret i at meget går op i børn og familieliv. Det ville jo være helt ideelt med meget blandede grupper, så alle kunne lære af alle.

   Slet
 6. Jeg tænker go! Og så kan du jo lige se hvad det er. Man kan jo altid melde sig ud igen... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret. Det er jo heller ikke de store penge, man taber, hvis man vælger at stoppe igen. :)

   Slet
 7. Jeg syntes at det lyder lidt spændende og hvad er det værste der kan ske? Det må da være ikke at prøve;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror efterhånden slet ikke, jeg kan slippe for at gå ind i fremmed territorium. :) Jeg må vist hellere får det prøvet af. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...