mandag den 31. marts 2014

HUrrraaaaaaaaAAAHHH!

I dag er min første feriedag... Jeg skal først på arbejde igen om en hel måned! En hel måned fyldt med garn, tråd og stof og masser af kreativ frihed! JUbiiiiii! Og i morgen starter april. April skal fejres! Det skal den af flere årsager: bloggen fylder 1 år, jeg fylder ... ahem... år og nåh ja... jeg ved ikke om jeg fik nævnt: JEG HAR FERIE! :)

Og hvad skal jeg så lave? Jeg har virkelig forsøgt at gå i mod min natur og ikke planlægge noget. Hvilket jeg selvfølgelig har failet totalt! Jeg skal til workshops på Albertslund Bibliotek, jeg skal strikke i Farmorfabrikkens klub, til blogtræf på Dankbar, jeg skal modtage knipleundervisning fra Zuzana og Bettina og en hel masse andet.

Så altså...! April bliver en fest på bloggen. Det bliver noget med give aways, pennevenneprojektet i samarbejde med Den lilla elefant og forhåbentlig nogle DIYs. Så jeg håber, at I er med.

10 kommentarer:

 1. Velfortjent ferie, vel at mærke.
  Øj, hvor ville jeg ønske at det var mig:-)
  Nyd den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er både vildt dejligt og lidt skræmmende... - men mest dejligt. :)

   Slet
 2. Dejligt. Vi ses på lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi nemlig. Jeg er meget spændt på arrangementet! :)

   Slet
 3. Det lyder som en super skøn mdr. er vild misundelig ;) og glæder mig rigtig meget til at møde dig på lørdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at møde dig! En måned er luksus! :)

   Slet
 4. Lyder som en god ferie. Vi ses på mandag 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er superdejligt! Og ja! Vi ses på mandag. :)

   Slet
 5. Glædelig kreaferie ;0)

  Og tak for strikkebogen, den er vel ankommet på matriklen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og dejligt, at den er kommet frem til dig. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...