tirsdag den 25. marts 2014

Ét projekt ad gangen, du!!

Jeg har en regel: Man må kun have gang i ét projekt ad gangen. Jeg har så også den ekstra regel, at det naturligvis er pr retning inden for håndarbejde... så jeg er ved at starte en masse nyt op, nu hvor jeg snart får en masse masse tid til at gøre noget ved det. Jeg plejer at samle mine projeker i små kits, så der hænger muleposer forskellige steder i lejligheden med alle de ting, jeg skal bruge til et givent projekt. Så er de lige til at finde frem eller tage med, hvis jeg har en krea-date. :)

Broderi:
Jeg har en svaghed for Downton Abbey og specielt den rolle, som Maggie Smith spiller. Hun har nogle geniale replikker og en af dem, skal jeg have broderet. Jeg har endnu ikke besluttet, om det bliver en gave eller om jeg selv skal have det hængende.

Syning:
Jeg har mange sådan halv-færdige ting liggende, synes jeg. Der er tørklæder, der mangler bånd i kanten, hagesmække, der mangler kantebånd og muleposer med tryk, der mangler at blive syet sammen. Så jeg tror, at jeg skal have en "nu bliver jeg altså lige færdig"-dag snart.
Kan nogen forresten anbefale et godt sted at købe plisseret satinbånd?

Hækling:
Min skønne veninde venter en (helt sikkert fantastisk) baby og da jeg gerne vil have et lidt større projekt i hænderne, har jeg besluttet mig for at hækle en kørepose i blød petroleumsfarvet uld til hende. Opskriften er fra Sys Fredens lille hæfte Babyhækling og det ser ud til at være et godt projekt til at tage med sig.

Strik:
Jeg er lidt sent på den, men jeg er også blevet meget glad for Arne & Carlos' kugler. Jeg ville egentlig også gerne lave deres påskeæg, men jeg har en masse idéer med kuglerne, så jeg kommer sikkert heller ikke til at nå at lave påskepynt - ligesom jeg missede julen helt på det punkt!

Patchwork (nej, det tæller ikke som syning!):
Jeg skal have lavet en lille taske eller pung til de ting, som jeg bruger, når jeg knipler. Lige nu ligger de bare i en plastikbøtte og det er jo ikke særligt sexet. Så jeg vil slå to fluer med ét smæk og øve mig på noget patchwork. Jeg tænker, at det skal være et helt enkelt sekskantmønster - ikke noget fancy. Nu skal jeg så bare have valgt farver.

Knipling:
Jeg er ved at designe en rock & roll hånd som knipling. Som Zuzana siger: "Der er utallige muligheder og jeg er virkelig spændt på, hvad du finder på." Ja, det er jeg sørme også! Det er overhovedet ikke let!

Er der nogle retninger, jeg mangler?

19 kommentarer:

 1. Den der regl ville være sund for mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hjælper i hvert fald mig en hel del. :) Men jeg bliver også nødt til at lave lister med alt det, jeg gerne vil lave. Ellers kan jeg slet ikke styre tankemylderet. :D

   Slet
 2. Fine projekter. Jeg er ekspert i at starte nyt op, jeg ville ikke kunne finde ud af sådan en regel tror jeg.
  http://bettyp.dk/37-rynket-satinbånd er det sådan nogle du mener😉?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal også virkelig holde mig selv i nakken og nogle gange smutter den... Men ellers bliver jeg aldrig færdig med noget! Og ja, det er præcis sådan nogle bånd. :)

   Slet
 3. Hehe.. Kender alt for godt den tanke at det ikke gælder som et nyt projekt når det er en anden håndarbejdsretning ;) og muleposer de er gode til projekter på stand-by ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vigtigt med variationen - ellers går jeg død. Der skal være noget til et hvert humør! :)

   Slet
 4. Den regl kender jeg alt til, hos mig har den en lillebror: et projekt pr. Farve og nogle gange pr. mønstre og at regler er til for at blive brudt ;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... Ja, det er da den ultimative udnyttelse af reglen. :)

   Slet
 5. prøv at se på: www.stofogstuff.dk, vedr. bånd. - Der er mange andre fristelser.

  SvarSlet
 6. prøv at se på: www.stofogstuff.dk, vedr. bånd. - Der er mange andre fristelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét vil jeg prøve, Laila. Tak for tippet! :)

   Slet
 7. Kreativ = dig Astrid! Sikke en masse fede sager du har gang i!

  SvarSlet
 8. Hold nu op en masse projekter...det ser godt og spændende ud. Hmm, jeg kender det godt. Pt. står den på hækling af Sussi den sure citron, hækling af huse, strikketrøje til mig selv, buksedragt til mig selv og trøje til mig selv - alt dette er igang værende projekter, jeg håber, at to af tingene bliver færdige til weekenden. Dertil kommer så alle projekterne oppe i mit hoved.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, det lyder også som om, du har gang i nogle rigtig gode projekter! Jeg er meget spændt på, hvor meget jeg rent faktisk når i mål med. - Og ja, jeg kender alt for godt det der med, at hovedet bare er fyldt med projekter. Jeg har simpelthen været nødt til at lave et excelark! :D
   God dag til dig også!

   Slet
  2. Hold da op et excelark!!! Så langt er jeg ikke kommet, men der ligger diverse lister i notesbøger;-)

   Slet
  3. Ja... Jeg er lidt en nørd på det punkt (også). :)

   Slet
 9. Dig - excel - neeeej da, det passer ikke ;-))
  Og så fik du også lige er nyt projekt i denne uge ;-)
  -maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi. :)
   Ja, jeg glæder mig til at hækle til dig! Jeg skal nok få det ind i excelarket. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...