tirsdag den 11. marts 2014

En hård fødsel

Jeg misunder alle d'damer (og herrer) i Blogland, der sætter sig ned ved symaskinen med et saligt udtryk i ansigtet. Dem, der kan samle energi, finde ro og fordybe sig i at skabe i stof... Sådan har jeg det bare SLET ikke. Jeg sætter mig ned og er egentlig rolig fra starten. Jeg lægger en plan. Jeg sørger for at have min mor i nærheden og alligevel ender mine skuldre oppe om ørerne og min anspændthed kommer snigende. Syning er bare skide frustrerende, stressende og anstrengende! Så er det sagt!

Men men men.... efter at have siddet i mit ansigts fodsved i sammenlagt to dage... og efter at have pillet op igen og igen... og efter at have testet min mors tålmodighed flere gange.. så fik jeg alligevel (med en hel del hjælp) produceret et etui til igangværende broderiprojekter...


Jeg er faktisk rigtig glad for det. Selvom der er detaljer, jeg gerne havde været foruden... Fx gemmer der sig en sort tråd mellem lagende af for, som kan ses hele(!) tiden. Den håndsyede ryg er ikke lige fin alle steder - selvom det heldigvis er den sidste halvdel, der er blevet pænest, hvilket tyder på, at jeg trods alt har lært et eller andet. Og så er lynlåsen ikke ligefrem hamrende lige!
Men altså - det er mit. Og det vil blive brugt meget... Problemet er nu bare, at jeg skal lave et til... suk... Forude venter flere myoser, vredesudbrud og skærrende tænder. Men fødselsdagsgaven til min veninde skal saftsusemig på plads. Lidelse for andre er da også en slags kærlighed, ikke?

Vil du gerne vinde en lækker strikkebog? Så deltag i min  give away her.

18 kommentarer:

 1. Uh, hvor kan jeg nikke genkendende til din kamp med syprojektet :-)

  Mon ikke, at det næste etui lader sig lettere sy, når du har prøvet det en gang. Jeg krydser fingre for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg HÅBER, at det bliver bedre. :) Der går liiige et par uger, inden jeg kaster mig over det. Heldigvis skal det først afleveres om en måned, så jeg har lidt tid. :)

   Slet
 2. Jeg tager sgu hatten af for dig, det er da lidt af et stykke arbejde du har syet dig her;))
  Jeg syntes at den ser super flot ud, den kan du godt være stolt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia! Jeg er dog meget (!!) langt fra dine færdigheder. Men det er rart, at andre også kan se det flotte i den efter alt det slid! Og heldigvis ved jeg, at den vil blive brugt! :)

   Slet
 3. Haha elsker din beskrivelse ;P
  Jeg har det sådan med så mange andre kreative ting, men ikke at sy, der finder jeg ro. til gengæld synes jeg det er super frygteligt at male, for det bliver bare slet ikke som i mit hoved og så ender jeg bare med at blive irriteret og give op!
  Jeg ville dog ikke have gættet på, at du ikke var en erfaren syerske, for hold nu op det er et smukt etui du har fået syet dig! Virkelig flot lavet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, okay... det med at male eller tegne er heller ikke særlig rart altid... Men det er godt at kende sine begrænsninger! :) Og tak... jeg er glad for, at du synes, det er flot. Specielt, når nu jeg har brugt så sk... lang tid på det! :)

   Slet
 4. Puha, det der kunne være mig. Jeg er ikke blevet gode venner med en symaskine endnu.

  Jeg synes, dit resultat er blevet fint. Jeg kan godt lide dit design!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller ikke, om jeg nogensinde bliver sådan rigtig gode venner med min maskine... Jeg synes, at det er sjovere at lade andre sy for mig. :) Men tak - jeg er også rigtig tilfreds med designet. Det er tæt på at være det, som jeg forestillede mig.

   Slet
 5. Hvor er det blevet flot. Der er jo monster mange detaljer, så jeg kan godt forstå, at det har fået skuldrene op til ørerne, jeg synes, det er vildt du giver dig i kast med sådan et projekt, godt gået!! Og så kan jeg blot sige, at ofte går det lettere med nummer 2.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er vild med detajler... Der skulle faktisk også have været pipingbånd på, men det viste sig helt umuligt, så det må blive en anden gang. Og tak, jeg er også rigtig glad for det! :)

   Slet
 6. Astrid du er fantastisk. Du er "startet" med noget virkelig kompliceret og detaljeret... 😄 Man tager jo heller ikke det store trailer kørekort før det til en lille bil ;-) Synes det ser brand godt ud og det bliver nemmere med det næste. Håbet dine skuldre sænker sig og du finder roen i maskinens stille summen :-) (og ellers er vi her til at afreagerer på;-))
  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte. :) Jeg har jo prøvet at sy med jævne mellemrum, men ja, jeg er åbenbart helt vild med at slå for store brød op. Lad os nu se med den næste, jeg skal lige have en pause fra maskinen eller måske lave noget helt simpelt i mellem tiden... :)

   Slet
 7. Den er da superflot. En rigtig god idé. Kan der være en Ipad i? Det er altid den første, der er sværest. Efterfølgende går det lettere. Problemet er blot, at sådan én som mig, helst vil lave nye ting, og ikke så gerne "masseproducere". Glæder mig til at se den næste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan faktisk godt være en iPad i! Jeg måtte lige prøve det af - jeg havde slet ikke tænkt på, at det jo også kunne være praktisk. Jeg har det lidt lige som dig, at jeg sjældent laver meget af det samme... og derfor bliver jeg nok heller aldrig en stjerne til det med at sy, men det er også okay. :)

   Slet
 8. Vildt flot, Astrid! Det er da også noget af et projekt, du kastede dig ud i. Og det bliver helt sikkert nemmere med nr to.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du! :) Før jeg gik i gang virkede det som et simpelt projekt... Jeg er bare ikke så god til at bedømme sværhedsgrader endnu. :)

   Slet
 9. NØJ den er blevet fin Astrid!!! Du er altså GO :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mette. Jeg går også og bliver mere og mere glad for den. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...