fredag den 21. marts 2014

Den frie knipling

Jeg er blevet færdig med min første freeform knipling. Den blev 91 cm lang, før de første kniplepinde løb tør for garn. Den er kniplet i sort hør og jeg synes, at den er blevet ret flot. Jeg ved bare ikke lige, hvad jeg skal bruge den til... :)Hør er stift og ikke så fleksibelt, så det egner sig ikke rigtig til en bluse eller en skjorte. Til gengæld holder garnet fint på kniplingen. Måske skal det monteres ned langs tiden på en nederdel? Eller en blazer? Jeg har ikke besluttet mig endnu.

Til gengæld har jeg nu købt både 1,5 km silke og 1,7 km bomuld, så jeg kan kniple fine bløde blonder, som kan bruges på bluser, skjorter og toppe - og måske endda på strik? Jeg glæder mig til at komme i gang!! :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Du er dygtig til det. Jeg syntes også at det var lidt svært at finde ud af hvad man skulle bruge kniplingerne til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne. :) Og ja - man vil jo gerne finde det helt rigtige at bruge det til, når nu man har brugt så mange mange timer på det! :)

   Slet
 2. Hvad med hanken på en taske eller en mulepose? Det lyder som om det er stærkt nok.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det er blevet ret flot :) og jeg er sikker på, at du finder det helt rigtige til dine kniplinger - indtil da kan du vel bare nyde synet af dine anstrengleser og glæde dig over, at du har lavet dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Ja, normalt laver jeg jo ting, som jeg ved, jeg skal bruge til noget bestemt. Men jeg går også bare og hygger mig lidt med det lige nu.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...