onsdag den 26. februar 2014

Workshop feber...

Kan man blive afhængig af workshops? Jeg må indrømme, at jeg tror godt, at jeg kunne... :) Jeg har i dag afprøvet en gratis og lynhurtig en af slagsen. Jeg har været til en 2 timers workshop på Albertslund Bibliotek. Her lærte jeg et par enkle hurtige teknikker til at lave kuverter og små foldede breve af genbrugsmaterialer.
Jeg har aldrig arbejdet meget med papir, men kuverterne her er nemme og enkle. Der skal helt sikkert produceres en lille bunke i forskellige størrelser, så jeg kan sende finere pennevennebreve afsted, end jeg gør i dag.

Det jeg dog blev mest begejstret for, var disse små "bøger", der gemmer på små breve. Forsiderne er lavet af billeder fra indersiden af et plade-cover og bagsiden af en gammel kalender.

En mere avanceret model er denne:
Jeg skal helt sikker have lavet flere af disse. Jeg synes, de er vildt søde, selvom jeg faktisk ikke aner, hvad jeg skal bruge dem til. :)

Albertslund Bibliotek har mange workshops i løbet af foråret og de er alle gratis. Underviserne er typisk frivillige og undervisningen foregår midt i biblioteket. Det var superhyggeligt og jeg kan godt lide, at man ikke behøver mere end et par timer for at lære nogle grundlæggende ting og blive inspireret i noget nyt. Det bliver derfor ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af tilbud fra biblioteket og normalt kan man bare møde op og deltage. Der er dog to arrangementer, der kræver billet (stadig gratis) og det er Alverdens strik og Design din egen hæklefigur (med Asli Sørup). - Og jeg har sikret mig billet til begge! :)

21 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt med et lille afbræk i hverdagen og sikke fine ting du har fået lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er bare rigtig sjovt at prøve noget helt andet end det, man kan i forvejen. :) Og når det er gratis er det bare endnu bedre!

   Slet
 2. Hvor lyder det bare spændende med de workshops, jeg er også selv helt vild med at deltage, man kan ikke få nok af kreativ inspiration.
  Hvordan har du fået fat i pennevenner? Jeg har selv her til aften kigget lidt på IG efter nogen, men synes det er lidt svært, hvis man helst vil skrive på dansk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom faktisk bare til at nævne på IG, at jeg gerne ville prøve det og så blev jeg spurgt. :) Men altså - hvis du kan vente en måned eller to, så er jeg frisk på, at vi starter en gruppe op sammen?

   Slet
  2. Det vil jeg da gerne være med til, kan godt se at der er en del som har grupper, men er fuldstændig blank på, hvad det går ud på ;D handler det kun om at sende ting til hinanden eller skriver man også breve?

   Slet
  3. Jeg tror, at det er meget forskelligt. Det ser ud til, at man mest sender ting. :)
   Fedt, at du gerne vil være med - vi kan lige maile sammen om, hvordan vi har lyst til at gøre det. :)

   Slet
  4. Ja, lad os det :) min mail er gulstorff1983@gmail.com så kan du bare skrive når du får tid. :)

   Slet
 3. Sikke nogle spændende workshops, du har været til. Kuverterne er godt nok søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også, at det var et helt udmærket resultat! De er faktisk lavet af udtjente børnebøger med sjove og søde tegninger. :)

   Slet
 4. Ihh, hvor er de fine. Må hellere genoverveje pennevenskonceptet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk også rigtig hyggeligt. Men jeg laver gerne kuverter til dig helt uden om pennevensordningen, hvis du skulle ønske det. :)

   Slet
  2. Det er et svært godt tilbud. Men det kunne også være hyggeligt at gøre det sammen:-)

   Slet
 5. Neeeeej hvor er de fine, både bøger og kuverter.
  Jeg kan godt se hvad du mener med bøgerne og hvad man skal bruge dem til, måske et meget personligt fødselsdagskort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker også, at de nok skal bruges til noget i den retning. Måske kan de også bruges til gavekort? :)

   Slet
 6. Hej Astrid.
  Tak for i onsdags, det var hyggeligt at møde dig og spændende at se og høre om de ting du går og laver.
  Vi (M og jeg) er også tilmeldt de workshops du nævner. Så vi ses der, HUSK at det ikke er samme sted som sidst, men oppe i boligkvarteret Hedemarken.
  Mvh Natascha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Natascha! Selv tak - det var nemlig rigtig hyggeligt. :) Og fedt, at I kommer til de samme workshops - så ses vi jo igen. Jeg skal nok huske at sætte gps'en rigtig. :)
   //Astrid

   Slet
  2. Det gør vi helt sikkert.
   Det lyder godt, det er nemmest at parkere ved købmanden - Hedemarksvej 8. Og så gå op ad stien til biblioteket.
   // Natascha

   Slet
 7. Så fine ting, du får lavet. Jeg tror også, at jeg kunne blive workshop afhængig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror allerede, at jeg er afhængig.... :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...