fredag den 14. februar 2014

Nye sting i nye rammer

Jeg fik helt vildt meget inspiration (og materiale!!) med hjem fra workshoppen i sidste weekend. Derfor valgte jeg i mit sidste indlæg kun at fortælle om trykke-delen og nu vil jeg så vise lidt fra broderi-delen, hvor vi blev guidet og undervist så skønt af Karen Marie Dehn. Imens trykkeriet summede af hektisk effektivitet, var broderi-bordet en sted, hvor man kunne fordybe sig og nyde den stille og til tider noget udfordrende proces med de nye fine sting.


Vi startede med en "prøveklud" - sommerfuglen, som du måske også har set i en helt fantastisk version hos Carina (Den lilla elefant).

Min blev ikke så fantastisk, men jeg regner med at lave den færdig en dag, så den får en helhed.Karen Marie viste os de forskellige sting og fordybede vi os ellers med farvevalg, valg af teknikker og instruktion om indlægsmaterieler.

Det var vildt hyggeligt og jeg fik færdiggjort denne bille, som sidder på en mulepose af babyfløjl til min veninde, som har været så sød at hjælpe mig med at forberede til workshoppen.


Jeg har lavet et par tryk af tatoveringsmaskinen og jeg er spændt på, om jeg kan dimensionere en broderet tatovering rigtigt, så min idé kommer til at virke.

Denne natsværmer bliver rigtig fed at brodere. Den har samme stramme grafiske udtryk som billen og jeg fik heldigvis et par tryk af den med hjem.

Jeg havde også et meget gammel påskeløber-korsstingskit med. Det oprindelige mønster var nogle små påskeliljer, men det var desværre ikke så retro, at man kunne kalde det moderne. Det pastelgule aidastof fik derfor en bille i hver ende, som skal danne grundlag for min (opdaterede) version af en påskeløber med biller, fluer og andre skønne insekter.

Hvis du skulle have lyst til at prøve kræfter med workshoppen, kan du finde Emilielundens program her.

10 kommentarer:

 1. Ej Astrid, hvor ser det bare godt ud. Det lyder til t du havde en virkelig dejlig weekend. Det er i hvert falde lækkert det du har med tilbage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en virkelig dejlig weekend! Jeg glæder mig også meget til at få broderinålen og symaskinen i alle de nye ting. :)

   Slet
 2. Mega fede ting, Astrid! Jeg er helt vild med den bille der. Og hvor er du altså bare dygtig til at sluge ny viden til dig efter sådan et kursus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine. :) Jeg er i hvert fald helt fyldt op af krea-tanker. Det er sjovt, som ny viden ændrer ens syn på det, man "plejer" at lave. :)

   Slet
 3. Det ser fedt ud.
  Jeg var til kaffe hos Karen Marie inden workshoppen, hvor hun viste mig nogle af de fede tryk. Bille så jeg dog ikke, den er et hit!
  Der er så mange muligheder i kombinationen af tryk og broderi, så jeg tænker at du må være fuld af ideer og for lidt tid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis det, jeg er! ALT for lidt tid til alle de muligheder, der er med kombinationen af de to skønne krea-former. :) Der kommer godt gang i broderiet herhjemme.

   Slet
 4. Sikke nogle skønne ting. Jeg er spændt på, hvad du får lavet med tattoo maskinen :)
  Og tak for de søde ord ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig spændt på den maskine. Jeg er nemlig sikker på, at det bliver svært. Og velbekomme! Du har kreeret så skønne ting, der fortjener lidt ekstra reklame. :)

   Slet
 5. Fantastiske tryk og broderier. Jeg skal med til sommer og jeg glææder mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad du finder på og får ud af den skønne vejledning!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...