søndag den 16. februar 2014

I'm a Warmonger, baby!

Efter en intens weekend med masser af udfordringer og nye teknikker, fik jeg lyst til at slappe helt af med noget af det, som jeg kender ud og ind... nemlig korssting. Det passede heldigvis godt sammen med, at min skønne veninde ønskede sig et broderi i fødselsdagsgave! Jeg synes, at det var sjovt at fremhæve de positive ord i teksten med firserpasteller og på den måde "snyde" læseren til i første omgang at se et tuttenuttet budskab, når det i virkeligheden handler om rock & roll i sin reneste form.
Clutch er min yndlings rock & roll band! Og teksten på broderiet er fra deres nummer D.C. Sound Attack!!, som indeholder den ondeste mundharmonika! :) Broderiet er ikke bare en hyldest til min venindes fandenivoldskhed, men også en fejring af, at Clutch kommer på dette års Copenhell! Så for 3. år i træt er jeg sikret en koncert med verdens bedste band!


8 kommentarer:

 1. Det er vildt sejt! Jeg elsker, at du gør "de gamle teknikker" supermoderne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita. Jeg hygger mig også virkelig meget med det!

   Slet
 2. fedt, fedt, fedt, fedt… men altså det er jo alle mulige slags sting og ikke kun korssting :-) Så du har da lavet noget lidt andet end du plejer :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :D Jo, der er da også kommet lidt stikkesting til fra den bog, jeg købte i Canada. Men det er ikke i nærheden af at være lige så fancy, som det jeg lærte af Karen Marie Dehn. :)

   Slet
 3. Hehe, selvom vi bestemt ikke deler musiksmag, så deler vi citat- og kreasmag :-P

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Tak Mette. Det er også en ny bille på vej. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...