søndag den 2. februar 2014

Et tryk, der var værd at vente på!

Jeg var så heldig at vinde Nolas give away i december. Hun har bloggen Lidt Enkelt og jeg vandt et skønt tryk! Det første og oprindelige tryk blev væk i juleposten og det andet tryk har også haft en meget lang rejse med postbudet. Men nu er det her endelig! Og det er bare sådan nogle skønne farver! Jeg glæder mig meget til at få det op på væggen. Tusind tak, Nola!


2 kommentarer:

 1. åh det var dejligt at det dog fandt vejen til dig!!! ....selvom den blev lang ;-) Og endnu bedre at du syntes om det :-) :-)
  God uge til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var så skønt, da det dumpede ind i postkassen. :) Jeg er nemlig rigtig glad for det.
   God uge til dig også!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...