lørdag den 1. februar 2014

En tema-måned er slut og der er trukket en vinder!

For første gang har jeg lavet et tema over en måned og det har været virkelig sjovt, men også en smule restriktivt. Jeg har svært ved at koncentrere mig om én type krea særlig længe ad gangen, men på den anden side har det udfordret mig til at holde fast og gå i dybden.Det er i hvert fald blevet til en hel del ting, som jeg ikke har prøvet før og det er jo altid sjovt! Jeg har slagtet dyr og hængt dem på mit køleskab, savet hul i elpærer, broderet på landkort, en LP og ølbrikker, lavet guirlander af et gammel atlas og reklamepostkort. Og så har jeg lært mere om virksomheder som Living by Heart og Jack of all Arts.Det har været vildt inspirerende og selvom jeg nok lige holder en lille pause fra upcycling og genbrug, så vil jeg stadig holde øje med og deltage i de mange gratis krea-tilbud, der findes derude lige som jeg vil fortsætte min opsparing! Og jeg vender helt klart tilbage. Jeg har stadig plader, der skal broderes og jeg vil fortsætte med at øve mig i at se affald, som mulige kreative projekter.

Og nu til det, det hele handler om!  Jeg har brugt random.org. til at finde vinderen af det skønne LP-ur fra Jack of all Art og det blev den skønne kvinde bag denne blog! Tillykke!
Tak til alle jer, der har fulgt med og er kommet til i månedens løb. :) Det er super skønt at læse jeres kommentarer og udbyggende ideer både her på bloggen og på Instagram! Jeg håber, at I vil hænge på til fremtidige projekter og temaer... Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...