tirsdag den 11. februar 2014

En helt fantastisk inspirerende weekend!

Sikke en workshop på Emilielunden! Jeg var så heldig at tilbringe hele to skønne dage, hvor jeg fik lov til at trykke og brodere alt det, jeg overhovedet kunne holde ud! Det var simpelthen fantastisk og jeg sidder nu tilbage med tonsvis af materiale til månedsvis af kreativ udfoldelse! Jeg gik i fuldkommen produktionshumør og fik lavet en hel del. Det var SÅ skønt. Jeg kan ikke vise det hele på én gang - så drukner indlægget simpelthen. Så jeg starter med at vise lidt resultater fra den del af workshoppen, hvor vi lavede tryk med god instruktion og kreativ støtte fra Mette (Finurlige Finesser).

Jeg fik lavet tryk på ikke mindre end: 12 stykker papir, 5 viskestykker, 2 puder, 7 muleposer, 8 toppe, 14 stykker stof og en Aida bordløber...! Ja, der var gang i den. :) Jeg har sorteret det i flere bunker og det, der kommer billeder af her, er ting, som jeg har valgt, ikke skal broderes.
Jeg var så helt igennem heldig, at søde Mette havde lavet rammer klar efter ønske, så jeg kunne trykke en old school microfon og en tatoveringsmaskine. Ideen med maskinen er, at jeg fx kan frihåndsbrodere eller applikere en "tatovering" under nålen. Men jeg skal nok lige øve mig lidt, så jeg har trykt en masse prøver, som jeg kan eksperimentere med.

Den mest populære ramme var nok denne bille, som jeg nåede både at trykke og brodere lidt på. Jeg viser frem senere på uge. :)

Jeg vil nyde at arbejde videre med alle mine tryk og I slipper nok ikke helt for at se flere af dem, når de kommer til at indgå i forskellige broderier, collager, patchwork, syprojekter, applikationer, ... , ....

16 kommentarer:

 1. Hvor vildt så mange lækre ting du har fået produceret Astrid ❤️ du har helt sikkert fået meget ud af din weekend :-) Go' aften knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en yderst effektiv weekend. Lige efter mit hoved! Knus og god aften tilbage til dig. :)

   Slet
 2. Din lille maskine;0)) det er længe siden jeg har set nogle så produktive.
  Tak for en hyggelig weekend og en god byttehandel, jeg glæder mig til at broderer min tatopude og jeg kan ikke vente med at se hvad du får ud af dit broderi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - maskine ligefrem? :) Det var superhyggeligt og en af de bedste byttehandler i nyere tid. Jeg glæder mig meget til at følge med hos dig også. :)

   Slet
 3. Du har nået så mange fine ting, men du var jo også godt forberedt. Ser ud til det var alletiders kursus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig alletiders og kan bestemt anbefales! Det var alle pengene værd og mere.

   Slet
 4. Hvor ser det bare skønt ud.. Og sikke mange ting du har nået :) Jeg glæder mig til at se hvad mere du tryller frem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig skønt og det var dejligt, at jeg lige fik et par gode råd med på vejen fra dig. :)

   Slet
 5. Lynlåsen driller i vores byggehandel, så jeg har ikke glemt dig;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke nået at føle mig glemt! :)

   Slet
 6. Tusind tak for sidst Astrid!! Det var super skønt at møde dig og jamen altså!! Hvor fik du lavet mange fine ting. Allermest glæder jeg mig til at se tattoverings maskinen broderet færdig, jeg ved bare at den blir über cool :-) kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er efterhånden virkelig store forventninger til den tatoveringsmaskine! Jeg skal virkelig i broderi bootcamp og øve både design og sting. :D Det var super dejligt at møde dig og at blive inspireret ikke mindst!
   Kh Astrid

   Slet
 7. Hold da op, hvor er det fedt! Jeg glæder mig meget til at se, hvad du får ud af det

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare nogle rigtig fede dage og det kan bestemt anbefales til alle, der vil bruge et par dage i krea-himlen! :)

   Slet
 8. Jeg er så vild med den tatoveringsmaskine, mega fed ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt tosset med den... og en anelse nervøs for at begynde broderiet... :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...