lørdag den 22. februar 2014

Det skønneste bytte!

Jeg er tosset med byttehandler. Specielt af den kreative slags. Jeg har prøvet det én gang før, hvor jeg byttede med Gitte bag bloggen Tanker fra Anker og jeg vil bestemt gerne prøve det igen! Denne gang var jeg så heldig på trykke og broderi workshoppen, at Pia med bloggen Moster Pips Prikker var uheldig. Hun havde nemlig glemt et par meter stof derhjemme og jeg havde lidt til overs. Og i bytte har hun sendt denne skønne sag:
Det bedste er, at vi begge synes, at vi har byttet op ad!
Og mine hæklenåle er allerede flyttet ind.
Rigtig mange tak for byttet, Pia! Jeg er tosset med den!12 kommentarer:

 1. Wow. Den er godt nok smuk! Jeg er helt vild med de små pippere sammen med påfuglestoffet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare en superfed kombination! Hun kan sit kram, hende Pia. :)

   Slet
 2. Den er da super fed! :) Rigtig flot kombination af de forskellige ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt tosset med den og føler mig meget heldig!

   Slet
 3. Hvor var det godt, jeg mente nok at det lige kunne være dig.
  Og det må klart være mig der takker, jeg er lige begyndt at brodere på min pude og jeg har tænkt på dig hele dagen og hvor heldigt det lige var.
  Igen tak;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sindssygt glad for den!! Så nej, nej... det er MIG, der takker. :) Det er så skønt, at vi synes, at vi har fået det bedste bytte. Er det billen er tatoveringsmaskinen, du broderer? Jeg glæder mig så meget til at se mere. :)

   Slet
  2. ;0)) det er billen der er gang i, din skønne maskine lurer jeg stadig på.
   Øv med øv på, jeg skal arbejde til 16.00:(( du må lige vise frem hvad du har lært, så jeg kan lære det.

   Slet
 4. Den er SÅ fin!!!! Jeg ville også gerne lave en byttehandel med Pia ;-) mon jeg har noget hun vil bytte med??

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke du kan finde noget, som Pia gerne vil bytte med? Det tror jeg helt sikker med alle de fine ting, du kan og har på lager. :)

   Slet
 5. Åh, hvor er den fin. Der var du heldig 😀

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...