fredag den 24. januar 2014

Upcycling anbefaling: Reloved Magazine

Jeg er stødt på det skønneste magasin! Hvis du gerne vil have ideer til upcycling, så er Reloved helt ideelt! Når jeg læser det, får jeg lyst til at splitte mine ting ad, male det hele, brodere lidt på det og så ellers sætte det sammen igen i en ny form.

Bladet indeholder trin for trin guides til alle ideer, der bliver vist. Der er så mange ting at prøve af!

Jeg har endnu ikke set bladet i DK, men hvis du er den heldige ejer af en iPad, kan du finde det i iTunes. Jeg var så heldig at få et helt års abonnement til sølle 89 kr!!!

9 kommentarer:

 1. Nej, hvor fedt!

  Du fik i øvrigt lokket mig med dit Harry Potter-strikkeblad, eller det vil sige, det gjorde, at jeg "kom til" at købe et strikke/hækleblad, hvor modellerne er inspireret af Jane Austens univers.

  God weekend, Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh.... det ville jeg gerne se... Jeg håber stadig virkelig meget, at min kære veninde kan skaffe mig et med Downton Abbey... Det ville være SÅ fedt!

   Slet
  2. Jeg kiggede også på netop det blad med Downton Abbey ;-)

   Slet
 2. Wow, billigt abonnement:-) jeg må vist på iTunes og kigge blade:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Der er faktisk ret mange gode tilbud på krea-blade i øjeblikket! God fornøjelse. :)

   Slet
 3. Wauu - det ser spændende ud. Har ikke itunes, men jeg fandt ud af at man kan abonnere på det. Jeg fandt deres facebook-side og den 27/12 har de posted et link hvor kan kan abonnere på magasinet - og hvis man bestiller det i januar er det til halv pris for et års abonnement - svarende til 450 kr incl porto.....det er da billigt......uhuuu...tror jeg gør det :-)

  Mange hilsner Kirsten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Det er da et vildt godt tilbud. Måske vil andre gøre brug af det også. Vil du hjælpe med at smide et link her? -Jeg er nemlig ikke på Facebook. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...