lørdag den 11. januar 2014

Kender du afhent.dk?

Som jeg har nævnt før, handler denne januar om genbrug og upcycling her på bloggen og derfor vil jeg lige gøre opmærksom på den fantastiske hjemmeside www.afhent.dk.

På hjemmesiden kan du finde alt mellem himmel og jord, som er lige til at afhente hos den glade giver. Hvis du er i gang med at rydde op og har tænkt dig at smide noget ud, så stop og tænk: kunne en anden måske bruge det?

Eller måske står du lige og mangler et klaver, en kat eller et tegnebord? Der er god karma i genbrug og her er det hele ovenikøbet gratis! Det kan også være, at du vil donere noget af dit garnlager til varmestuestrikkerne? Du kan finde oplysninger om dem her.

Jeg har ikke fået noget for at reklamere for afhent.dk - jeg er bare stor fan af et koncept, som vil hjælpe os alle til at smide mindre væk og til at dele det, som vi har i overskud. Hvem ved, måske finder du materialerne til dit næste krea-projekt der? Jeg holder i hvert fald jævnligt øje!

Husk at deltage i min give away:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...