torsdag den 30. januar 2014

Guirlander galore!

For et stykke tid siden lavede Monstercircus et indlæg, hvor hun havde brugt reklame postkort med de klassiske FDB-stole til at lave en smuk plakat-opsætning. Helt enkelt og lækkert (som altid!). Jeg skyndte mig naturligvis ud for at hamstre postkort, men valgte alligevel ikke at lave rammen. Jeg synes faktisk ikke, at jeg havde plads til den. Men jeg er stadig helt vild med stolene og de farver, der brugt til dem.

Så jeg har valgt at lave (endnu) en række guirlander! Mit køkkenvindue er blevet pyntet. :)

Guirlanderne giver farve og hygge til køkkenet - Og så nævner jeg lige endnu engang, at jeg savner daglys! Det er jo umuligt at tage billeder, der gengiver det, som øjet ser!2 kommentarer:

  1. De er blevet superflotte:-)!! 👍

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Ingrid - jeg synes også, at de er blevet rigtig hyggelige! :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...