tirsdag den 7. januar 2014

Gratis krea-workshops!!


For de fleste - inklusive mig selv - kan januar være en kedelig affære uden særlig meget kapital at rutte rundt med, så derfor er det min mission at finde ting, som kan inspirere og varme i denne kolde måned uden de store lommesmerter. Og tænk en gang… Det er muligt at komme til gratis kreative workshops! Jeg er blevet ret så forundret over, hvor meget der er at finde derude… Prøv at se her, hvor meget du kan opleve og lære uden at skulle have en krone op af lommen!

Albertslund bibliotek
Albertslunds bibliotek vrimler ligefrem med workshops, som man simpelthen bliver nødt til at prøve af:
Patchwork og strik
Hækling
Æsker og gaveposer
Fold breve og kuverter af genbrugspapir
Lav en ståltrådsfugl
Gækkebreve
Alverdens strik
Design din egen hæklefigur (med Asli Sørup-Andersen)


Creas
Hver anden tirsdag kan du komme til gratis workshop i Creas butikken i Store Kongensgade i København. Har du lyst til at tegne, prøve nye materialer eller lære at binde bøger ind, så er det her du skal ind! Du kan finde hele programmet her.


Bamseværksted i Nordvest
Hvis du vil bruge din kreativitet aktivt til at støtte Danmarks Indsamlingen 2014, kan du møde op til Bamseværkstedet på Biblioteket Rentemestervej i København. Du må selv om, hvordan du vil lave din bamse, men den vil indgå i Alt om Håndarbejdes støtte til indsamlingen, som i år har temaet "Når mor mangler".


Hvidovre bibliotek

Biblioteket har en månedlig strikkecafé, hvor du kan få hjælp, støtte og inspiration til dine projekter. Til maj har de også en event, som de kalder Store Byttedag, hvor du kan komme og bytte de ting, du ikke længere bruger og dermed lade andre få glæde af dem.


Det er ikke helt gratis….

… men for en flad 50'er kan du komme til strikkeworkshop med Lene Holme Samsøe på Nærum bibliotek...

Jeg har af en eller anden grund kun fundet aktiviteter i hovedstadsområdet. Der er sikkert mange flere steder rundt omkring i landet, der tilbyder skønne, billige eller måske helt gratis workshops her i foråret. Kender du til noget, så link endelig herunder!


Jeg skal helt sikker med til nogle af disse mange lækre arrangementer! Ses vi?

7 kommentarer:

 1. Tak for den fine guide, jeg tror jeg skal en tur på Nærum Bibliotek, jeg er Lene Holme Samsøe-fan.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt - jeg har også overvejet det, men jeg kan desværre ikke den dag. Jeg håber, at det bliver en god oplevelse! :)

   Slet
 2. Ej altså, sikke mange spændende ting. Ville vildt gerne med til....ja, det hele næsten, men...det er lidt langt.;-) Glæder mig til at høre hvad du kommer med til. kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på, hvor meget jeg reelt set når at deltage i! Det ville være hyggeligt, hvis du kunne med - men vi må tage revanche, når du engang er i Danmark igen. :)

   Slet
  2. Absolut:-) så er jeg klar!

   Slet
 3. Hold da helt op, det ser godt ud, ville ønske jeg kunne komme til dem alle, men må jo vælge en gang imellem og det der med bogbindning lyder godt, det må jeg prøve.
  Jeg tænkte på om du en aften vil med på krea frit? Det er hos min halvsøster, der bor på Frederiksberg, hvor vi har planer om at mødes en gang i mellem og lave lidt krea hygge.
  Kh Pia

  SvarSlet
 4. Det vil jeg da helt vildt gerne! Smid mig en mail om dato, tid og sted. :)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...