onsdag den 1. januar 2014

Et dedikeret januar!

Det er januar... Alle pengene blev brugt på julegaver, den der lækre champagne til nytår og den nye kjole... Nu er der udsalg og jeg har ingen penge. Typisk! Jeg er sikkert ikke den eneste, der har det sådan på denne tid af året, så derfor vil jeg dedikere januar til genbrug, upcycling og til de (næsten) gratis glæder. Jeg vil søge og finde de oplevelser, ting og steder, som kan bringe os igennem denne mørke og kolde måned - også uden den store kapital. Så jeg håber, at I vil følge med. :)

Men først: Det er sidste januar, jeg gider at sidde uden penge til shopping! Så derfor vil jeg snuppe en idé, som jeg har fundet hos lis-medppindene.blogspot.dk. Nemlig en uge-opsparing... Metoden er enkel: Du lægger penge til side hver uge i 2014. Ugens nummer bestemmer, hvilket beløb du lægger til side. (Uge 1 = 1 kr. Uge 25 = 25 kr). 1. januar 2014 har du så 1.378 herlige kroner. Vil du være med?

Mine penge skal bruges til krea-shopping! Hvad skal dine penge bruges til?


Godt nytår!

12 kommentarer:

 1. Jeg vil også prøve - jeg ved ikke hvad de rare penge skal bruges til endnu. Nok noget med garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at nogle af mine penge ender i garn… Eller et kursus i noget med garn. :)

   Slet
 2. God plan. . Jeg har en masse stof der bare venter på at blive brugt.. Nu håber jeg bare at den symaskine jeg ønsker mig, er på udsalg fra i morgen;)
  Opsparingen, jeg har en krukke der alligevel ikke bliver brugt:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh - jeg krydser fingre for dig! Det er lækkert med en ny maskine - det har jeg aldrig prøvet. :) Og god fornøjelse med opsparingen!

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, ikke? Det syntes jeg også, da jeg så den første gang. :)

   Slet
 4. Svar
  1. Det var også sjovt at lave bøssen. Nu skal jeg bare huske at putte penge i. :)

   Slet
 5. Fin sparebøsse...så også ideen hos Lis sidste år :-) Hvad har du brugt af materialer ? god søndag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har taget en legetøjsgris og givet den en sprøjt maling. Den er limet oven på glassets lov. Skemaet har jeg selv lavet og jeg har sat det på med Mod Podge, som er en slags lim og lak i ét. Det virker ret godt. :)

   Slet
 6. Den spare op ordning er jeg også på her i 2014, super nemt system og det mærkes jo slet ikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det! Og sammenholdt med mit købestop i resten af 2014 bliver det bare skønt at kunne shoppe på udsalg til januar! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...