mandag den 23. december 2013

When you wish upon a rockstar! (Har du vundet?)

Det er Lillejuleaften, hvilket for mig betyder risengrød og hygge hos Mutti. Måske bliver jeg i aften også færdig med min rock & roll engel, som du måske har set på Instagram og som jeg laver efter en skøn og spændende aftale med Mette fra bloggen Finurlige Finesser. De sidste julegaver skal også byttes med familiemedlemmer og venner, som jeg ikke ser i morgen.

Det er også i dag, jeg har trukket en vinder af årets sidste give away. Og vinderen af af bogen Fletværk er indehaveren af denne blog. Stort tillykke! Skynd dig at sende mig en mail med din adresse, så skal jeg nok fluks få sendt dig den lækre bog.

Rigtig glædelig jul allesammen! 
Jeg er så glad for, at I læser med og for jeres mange rare kommentarer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...