fredag den 6. december 2013

Supernørdede snefnug

Da jeg så Anthony Herreras supernørdede og superlækre Star Wars snefnug, måtte jeg bare lave dem til mit stuevindue!

Du kan finde alle skabelonerne på www.anthonyherreradesigns.com 

Der er SÅ mange forskellige at vælge i mellem, så det er bare at vælge dine yndlingsfigurer og begynde at skære og klippe.
Jeg synes, at det var for bøvlet at lave fnuggene i almindelig papir, så jeg overførte mønsteret til bagepapir, som var meget lettere at skære og klippe igennem.
Du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du laver dine egne snefnug på youtube.
God fornøjelse og may the force be with you!


10 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt, og hvor er de meget finde. Er det ikke et stort arbejde at lave dem, det ligner noget, hvor man skal holde tungen lige i munden.
  God fredag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mjoeh... Det tog lige lidt tid, før jeg fandt melodien. Jeg skiftede papir et par gange og bandede lidt, men det var det værd! :)

   Slet
 2. Er....de er sgu for fede..tak for det link :)

  SvarSlet
 3. Jeg er slet ikke til Star Wars, men jeg synes alligevel, at snefnugene er så flotte og på en gang fede! Jeg kan nemt forestille mig, at man som Star Wars-fan er helt vild med dem - og endnu mere hvis man godt kan lide snefnug.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk heller ikke sådan vild fan... men jeg synes, at figurerne er superseje og så kan jeg godt lide alternative juleting!
   God weekend til dig også.

   Slet
 4. Det er nogle flotte snefnug! Det ser ud til at tage lidt tid - ikke mindst at overføre mønstret til bagepapir, men flot og dekorativt ser det ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg lavede nogle skabeloner i karton, så det blev lidt lettere at håndtere. Det sværeste var faktisk at folde de sekstakkede snefnug - og så ikke at ødelægge bagepapiret. :)

   Slet
 5. Hvor er de seje… og sjove, for man skal jo rimelig tæt på at se at det ikke er traditionelle snefnug. Og altså du har virkelig mange seje ideer synes jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Jeg synes også, at det er rigtig fint, at de ligger så tæt op af traditionelle juleklip. :) Og jeg kan jo ikke rigtig tage æren for ideen, men mere for at kunne bruge Google. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...