søndag den 8. december 2013

Kalendergave-guirlander

Min Mutti og jeg har lavet pakkekalender til min søster og familie. Der er 6 pakker til hvert familiemedlem i løbet af december og et par af dem er hjemmelavede...
Min super kreative niece samler på elefanter, så jeg blev jo nødt til at lave en guirlande med Eames-elefanter til hende. Den er lavet i lilla og sort med et neon-koralfarvet bånd.

Min søster har tidligere givet udtryk for, at hun da meget gerne snart ville have sådan en flagguirlande, som jeg havde vist på bloggen. Og det har hun så fået i går. :)

6 kommentarer:

 1. Sikke dog nogle fine gaver til en rigtig fin tradition. Det er sødt af jer at forkæle alle tre og så kan de også glædes over hinandens gaver. Super sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine. :) Traditionen er lidt "løs" - faktisk plejer jeg kun at give til min søster (sådan hvert andet år cirka), men det virker til, at det er blevet taget rigtig godt i mod i år. :)

   Slet
 2. Sikke fine gaver. Den flagranke er da også bare så fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marina. Hun blev også rigtig glad for den - og selv min sviger kunne lide den! :)

   Slet
 3. Altså hvor dejligt, at modtage så kreative og flotte gaver i december! Er jo vild med dine elefant guirlander dine flag er en sand fryd for øjet, er vild med de forskellige bånd/ stof:-) Håber du er klar til en ny kreativ uge, kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det jo reelt set dine elefant guirlander. Så det er mig, der takker! :) Jeg er også meget glad for flagranken selv, så det er skønt, at andre også kan lide den. Denne uge bliver travl, så nu må vi se, hvor meget plads kreativiteten får - men ellers kan jeg jo altid kigge med hos dig. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...