torsdag den 19. december 2013

Dymo-mania!

Min mor har et sandt skatkammer af ting og sager! Og i går gav hun mig 3 fede dymo-maskiner med hjem og masse bånd, så nu bliver jeg da nødt til at gå helt amok med etiketter til alt i lejligheden!


Det er faktisk et rigtig godt tidpunkt, at jeg får fingrene i de lækre maskiner, for jeg SKAL bare have sorteret og ryddet op i mit krea-rod i juleferien. Jeg har så mange ting, at jeg slet ikke kan overskue det mere og NU skal der være orden! Men der kommer nok også labels på lidt andre ting - når nu jeg er i gang. :)

Husk min give away!
Husk, at jeg trækker lod om bogen Fletværk den 23. december! Deltag min give away her!

2 kommentarer:

 1. det var da en fantastisk før julegave… glæder mig til at se hvad du finder på :-)
  Glædelig Jul.
  KH Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var nemlig en ret så god gave! :)
   Rigtig god jul til dig også.
   Kh Astrid

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...