lørdag den 21. december 2013

Anmeldelse: Vendestrik i lange baner

Jeg har længe været fascineret af vendestrik. Jeg har faktisk lånt flere bøger om det på biblioteket, men jeg er aldrig kommet videre. Den tid er dog slut nu efter jeg har fået mine fedtede fingre i Hanne Meedom og Sofie Meedoms bog: Vendestrik i lange baner.


Bogen har så mange skønne opskrifter, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde. Men jeg tror dog alligevel, at jeg vil starte med at se nærmere på puderne. Prøv bare at se her:

 

Det skønne ved vendestrik er, at det hele er retstrik, så det er jo såre simpelt at komme i gang med det - også selvom man ikke har voldsomt meget erfaring. Bogen kommer med masser af gode bud på variationer i grundmønsteret og giver inspiration til selv at prøve nye versioner af modellerne.


Bogen indeholder 15 forskellige grundopskrifter; tørklæder, tæpper puder og et superlækkert slips! Det er bare at komme i gang.


Du kan købe bogen og andre spændende udgivelser direkte fra forlaget her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra Forlaget Vingefang for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er helt mine egne.Vil du også gerne have en ny krea-bog?
Husk, at jeg trækker lod om bogen Fletværk den 23. december! Deltag min give away her!

8 kommentarer:

 1. Den ser god ud - virkelig flotte puder. Jeg købte også en Vendestrik-bog sidste jul, men jeg kunne ikke forstå, hvordan hulen jeg skulle læse opskrifterne, så jeg kom aldrig i gang:-/ kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, hvor ærgerligt! Jeg håber, at jeg kan knække koden. Jeg synes i hvert fald, at jeg har en idé om, hvodan jeg skal angribe det. Jeg skal nok give nøglen videre, hvis jeg finder den. :)

   Slet
  2. Det lyder godt:-) Den blev købt i kølvandet på nyfødt baby og med en dengang 2-årig storesøster, så jeg havde nok hverken rigtig tid eller overskud til at sætte mig ned og forsøge...og min hjerne var nok lidt zombie-agtig;-) Kan være jeg må gribe den igen...og selvfølgelig følge med i dine erfaringer med teknikken! Og i øvrigt en super blog:-) Jeg har lige forsøgt mig med min egen, så nu må vi se, hvordan det går;-) kh. Ingrid

   Slet
  3. Velkommen til! Jeg vil se, om jeg ikke kan nå en strikkeprøve her i julen. :)

   Slet
 2. Det er godt nok nogle fede ting, du viser fra bogen! Det kunne være, den også skulle på ønskesedlen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan i hvert fald kun anbefale den - og den koster heller ikke det store! What's not to like? :)

   Slet
 3. Glæder mig til at se de puder når du får dem lavet - de er godt nok fede.!

  SvarSlet
 4. Ja! Jeg glæder mig også til at komme i gang - selvom jeg nu vakler lidt og overvejer et tæppe i stedet...

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...