fredag den 8. november 2013

Shop-amok!

Jeg shoppede igennem i sidste uge... Sådan virkelig igennem. Der er noget meget tilfredsstillende i bare at købe det, man har lyst til og det var ikke kun kun tøj, der gjorde kufferten svær at lukke, da jeg skulle hjem. Jeg var så heldig, at min veninde gerne ville med ud og opdage nye krea-forretninger i både New York og Montreal. Og her er noget at det, som jeg fandt.

Magasiner
Det er altid sjovt med magasiner fra det store udland. De kan bare noget andet og der blev også slæbt godt hjem.

Reloved er et nyt magasin, som jeg synes, at I alle skal holde øje med (eventuelt på iPad'en). Det omhandler genbrug af materialer og har en masse virkelig flotte ideer til, hvordan gamle sager kan bruges på nye og sjove måder.

Og så glæder jeg mig bare til at nørde hen i Harry Potter strikketøj og til at bladre i det altid smukke og inspirerende Molly Makes.
Bøger
Jeg har et stykke tid ledt efter en god bog med korsstingsalfabeter og til mit held ville min veninde gerne opgive sin egen! Så nu har jeg vist rigeligt med alfabeter at gå i gang med.

Mod Podge er en slags kombineret lak/lim, som har utallige anvendelsesmuligheder og som kommer i mange forskellige udgaver. Jeg kunne ikke stå for bogen! Kig eventuelt også på denne blog, som har tonsvis af lækre DIYs, hvor Mod Podge er brugt i dem alle.
Plastik kanvas
Efter at have set Leas fine kreationer i plastik kanvas, måtte jeg også bare købe noget med hjem. Jeg glæder mig til at prøve mig frem i det nye materiale og vil helst sikkert finde inspiration hos leaslilleverden.blogspot.com og i de blade, som jeg har købt.

Derudover er DMC garn bare helt vildt billigt i Nordamerika! Jeg så det til priser fra 89 til kun 37 cent! Det er jo helt vildt og jeg kunne ikke dy mig for at købe lidt med hjem, selvom jeg har metervis herhjemme. :)
Stof
Normalt har jeg ikke en svaghed for stof. Men vi besøgte Fabricville to steder i Montreal og jeg kunne simpelthen ikke lade være, da jeg så priserne og udvalget. Jeg har købt to stoffer, som nok primært skal bruges til tørklæder. Nemlig det prikkede og det gule med hanefjed, som jeg bare er helt pjattet med (4,5 meter for 150 kr!!!).

Det småmønstrede hanefjedstof, tænker jeg, at jeg vil forsøge at quilte og lave en pung af. Jeg kunne slet heller ikke stå for det bløde stof med el-guitarer, som helt klart skal bruges til små rangler til en baby i nærmeste fremtid.


Husk min Give Away!
Vil du også gerne have noget nyt til krea-hylderne derhjemme? Så husk min give away! Vinderen bliver trukket i næste weekend.

8 kommentarer:

 1. Eeeej det lyder som en helt fantastisk shoppetur! Og når alle de dejlige ting er billige er det jo næsten ikke til at stå for. Fik du noget mod podge med hjem også? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Det var så fantastisk. :) Ja, jeg fik også Mod Podge med hjem, så jeg glæder mig til at prøve det. Det er nok heller ikke det sidste shopping indlæg, jeg laver... Jeg har lige et par ting mere, jeg vil vise frem. :)
   Kh Astrid

   Slet
 2. Uha. det er godt ikke at tænke på penge og bare smide det i kurven man har lyst til.
  Fede blade du har fået dig. Har selv haft kig på det Harry Potter blad. Man kan få det via Amazon....
  er det pengene værd ?....og er der opskrifter til voksne? Tillykke med nyanskaffelserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila. Det er så meget pengene værd. :) Det er faktisk kun opskrifter til voksne. Hvis du vil, kan du give mig din mail og så kan jeg tage et par billeder til dig af indholdet, så du kan se, hvad du synes? :)
   Kh Astrid

   Slet
  2. Har sendt dig en email....vil da meget gerne lige se lidt godbidder :-)

   Siger pænt tak.

   Slet
 3. Ej, men altså sikke dog en dejlig omgang habbengut. Jeg er også vild med blade til inspiration, men desværre er de bare møgdyre her i DK.
  Det lyder som om, du havde en rigtig dejlig tur. Jeg glæde rmig til at se, hvad du får ud af alle de dejlige sager og ideer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og skal du forresten ikke snart af med den kode-dims når man vil kommentere?

   Slet
  2. Jo... Den er fjernet nu! Jeg har set, at nogle blogge er frygtelig ramt af spam i disse dage, men jeg håber, at jeg slipper, selvom jeg nu åbner mere op. :)

   Jeg læser mange af de udenlandske blade på iPad'en, så hvis du er velsignet med sådan en, kan mange af dem fås til 7-10 kr der. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...