lørdag den 16. november 2013

Indlæg #100 og 2 vindere!

Dette er mit indlæg nummer 100 (!!!) og det har bare været SÅ sjovt! Det er virkelig skønt, når I skriver til mig, så tusind tak for de skønne kommentarer og fordi I vil være med! For at fejre indlæg nummer 100, har jeg smidt en lille ekstrapræmie i puljen. Så jeg har trukket lod to gange i dag! :)Vinderen af "hovedpræmien": Finstrikket af Helga Isager er kvinden bag denne skønne blog. Mange gange tillykke. Jeg glæder mig til at følge med i, hvad du får lavet af de skønne opskrifter, der snart er på vej til dig.
Ekstrapræmien er dette hobbymagasin fra USA, som indeholder en masse sjove juleideer, der liiige kan nå at klemmes ind, inden det bliver for sent. Vinderen af ekstrapræmien er ejeren af denne fine blog.

Tillykke til begge vindere! Husk at sende mig en mail med jeres adresser, så jeg fluks kan få præmierne afsted til jer.

5 kommentarer:

 1. Et stort tillykke til vinderne! Sikke nogle fine præmier, du udloddede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja. Og tak fordi du deltog og delte min give away. :)

   Slet
 2. Svar
  1. Velbekomme, Anita. Jeg håber, at du finder nogle sjove projekter i det. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...