søndag den 10. november 2013

Blog Love - Giv det videre

Stine med bloggen Poeten og Stinemor har startet et rigtig god initiativ, som hun har valgt at kalde Blog Love. Du kan læse hele hendes indlæg her. Stine lægger et stort arbejde i at skabe interesse for og debat omkring dialogen i Blogland og jeg synes, at hun er megasej. Samtidig har jeg været så heldig, at jeg har en af de blogs, som har modtaget hendes "love", så derfor vil jeg nu give det videre.Jeg har udvalgt 3 blogs, som jeg synes fortjener lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed fra Blogland:


Leas lille verden
Lea er den skønneste brodøse! Hun laver de fineste ting med plastik kanvas og broderi i det hele taget. Hun er virkelig god til finish og jeg bliver altid helt benovet over hendes store projekter, som for alvor ville tærre hul i min tålmodighed. Prøv fx at se denne utroligt flotte broderede halskæde eller dette helt fantastiske broderi, som jeg slet ikke kan forstå er håndlavet!

Tanker fra Anker

Gitte bag Tanker fra Anker laver så mange fine ting og hun er desuden blevet lidt af en blog-veninde i min korte tid som blogger! Hun producerer det ene fine stykke tøj efter det andet og hvis jeg bare kunne sy halvt så godt, ville jeg være syngende glad. :) Men altså Gitte strikker, hækler og broderer også - der er ingen smalle steder! Og næste gang jeg skal strikke en babyvest, bliver det efter Gittes opskrift.

Himpse Gimse

Nicoline har bestemt også styr på sin symaskine! Hun laver rigtig mange fine DIYs til os sy-novicer, så vi også kan kaste os ud i påsatte linninger, flæselommer og ribkanter. Når det kommer til quiltede ting, har Nicoline også helt styr på sagerne og jeg får lyst til at springe ud i kunstformen selv, når jeg ser hendes ting. Hun har desuden en rigtig fin shop, som er værd at besøge.
10 kommentarer:

 1. Tak for fine links. Det er skønne blogs alle tre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme! Jeg er glad for, at du kunne bruge dem. :)

   Slet
 2. Aej hvor er du sød Astrid! Og sådan har jeg det også, håber vi en dag mødes, for det er så hyggeligt at følges på denne rejse i blogland. Tror vi startede med at blogge næsten samtidig og selvom hver en læser betyder noget, så var du en af de første og har en lidt speciel plads i mit blogger hjerte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aaawww... Hvor er du også sød. :) Vi lyder snart som de to nord-sjællændere fra Rytteriet. :D Vi må helt sikkert mødes og nørde håndarbejde en dag. :)

   Slet
 3. Hvor er du sød, Astrid! Jeg synes som sagt bare, at det kunne være så fedt at udvidde sin horisont lidt, og jeg vil straks kigge på den første du har foreslået, for den kender jeg ikke. De to andre følger jeg, og jeg er helt enig med dine beskrivelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du er enig og at du nu opdager en ny blog. :) Som du kan se, så breder dine budskaber sig som ringe i vandet - og det er da ikke "bare". :)

   Slet
 4. Mange tak for at du har anbefalet min blog! Det er da sådan en god ide at give blog-love videre med gode anbefalinger! Det kan altså godt være at jeg efteraber dig og Stine med den ide :-)

  Mange tak igen og tak for DIN dejlige blog som altid inspirerer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til dig! :) Jeg synes helt klart, at du skal gøre det samme! Jeg vil meget gerne se, hvem du kan anbefale. Og velbekomme! Det var en fornøjelse at anbefale dig. :)

   Slet
 5. Tusind tak for dine søde ord - hvor er det bare skønt, at du gør sådan noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var såmænd så lidt Nicoline! Du harr en skøn skøn blog! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...