mandag den 28. oktober 2013

Værtindegaverne

Normalt ser jeg min søde dejlige canadiske veninde én sølle gang om året. Men i år er jeg så heldig at besøge hende i Montreal, selvom vi allerede mødtes tidligere på året i Berlin! Det er ren luksus og naturligvis har jeg værtindegaver med.


Jeg måtte bare lave et broderet landkort til hende. USA er blevet overskrevet lidt, men det kan de nok også godt tåle. :)Armbåndet er lavet af min mors tidligere kollega Dorte Rise. Hun laver rigtig mange fine smykker - så tag en tur på Facebook og se hendes ting. Lige dette armbånd er lavet af cykelslange og lynlås! 

8 kommentarer:

 1. Det er altså en superide med sådan et landkort med broderi! Det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja! Jeg må indrømme, at jeg også selv er ret tosset med konceptet. :)

   Slet
 2. Wow, det er fedt! Du er altså bare så sej

  SvarSlet
 3. Tak, Stine. :) Hun blev heldgvis ogsaa rigtig glad for gaverne. :)

  SvarSlet
 4. Jamen altså, det er altså sådan nogle fede broderier, du får lavet, kan slet ikke forstå du kan nå at producere alle dem, synes det er en langsommelig process, men er også utålmodig af natur. Super flotte gaver til veninden, dem blir hun helt sikkert glad for:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette! Der er nok også delte meninger om, hvorvidt jeg reelt har tid til alt det broderi. :) Men jeg altså også virkelig glad for at sidde med det - og heldigvis blev hun rigtig glad for det.

   Slet
 5. Du har vundet min giveaway :) vil du sende en mail med din adresse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare SÅ dejligt! Adressen er sendt til dig og jeg glæder mig til at vise den fine præmie frem her på bloggen.
   Kh Astrid

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...