søndag den 6. oktober 2013

Jeg har knækket koden!!

Nøj, det har været noget bøvl! Jeg har hæklet prøver... forsøgt mig med nye måder at føre garn og f... og hans pumpestok! Men nu har jeg fundet løsningen! Hakning! Eller tunesisk hækling om man vil. Jeg har længe gerne ville hækle en QR-kode og nu er det altså lykkes at lave en, der også er til at holde ud at se på! :)Jeg har brugt en teknik, som du kan finde her.

Jeg laver en DIY, når jeg har fået mine begejstrede arme ned igen! :)

8 kommentarer:

 1. Wow hvor er du sej! Jeg troede først, du havde broderet koden - hvilket ville være flot i sig selv - men næh, en hæklet kode var det :D Glæder mig til du lægger en DIY ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christel! :) Den er på vej... Jeg er vist blevet lidt nørdet med at skulle lave QR-koder på alle mulige måder. :)

   Slet
 2. Hvor ser det fedt ud! Jeg er halvvejs igennem den strikkede version, men så missede jeg en pind, så nu er det lige i skammekrogen lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig så meget til at se din strikkede version! Jeg er sikker på, at det bliver helt vildt godt. :)

   Slet
 3. Ej, ej, ej, hvor er det altså bare sejt! Det vil jeg gerne se - og i øvrigt også gerne forstå, hvad hakning er?!

  SvarSlet
 4. Hej Stine. Tak! :) Haking er ligner hækling, men er alligevel helt anderledes. :) Det er lidt svært at forklare. Hmmm... Jeg håber, det giver mening, når jeg har fået lavet en DIY. :)
  KH Astrid

  SvarSlet
 5. WAUW. jeg har lige brodret en. Men meget sjovere med hakkede. Må hjem og teste. Din virker jo perfekt. Den kommer lige ind på din side, når den scannes fra skærmen. Sjov ide

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var faktisk også rigtig sjov at lave! :) Der er så mange muligheder med QR-koder.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...