torsdag den 24. oktober 2013

GiveAway #4: Og der er fundet en vinder!

Der er fundet en vinder af GiveAway #4: Sys Fredens' Hækleskole og det blev Lise med denne blog.  Tillykke! Eller rettere - tillykke til Lises svigerinde, som vist er den endelige modtager af gaven. :)

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Lise, du må meget gerne sende mig en mail med din adresse, så jeg hurtigst muligt, kan få sendt din præmie til dig.

Til alle jer andre: Tak, for den store hjælp med at sprede budskabet - jeg har kunne mærke karmaen sprede sig smukt ud fra alle sociale medier. Og fortvivl ikke: Der kommer allerede en ny og superlækker GiveAway i næste uge! Så hæng på folkens!

3 kommentarer:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...