onsdag den 9. oktober 2013

GiveAway #3: En heldig vinder!

Så er der trukket en vinder! Og det er hende her, der skal ind og se Peter og Elgen på Teater Grob med sin nye fine mulepose over skulderen. Karen, du må meget gerne sende mig en mail med din adresse, så jeg kan få sendt gevinsten til dig. :)


Tillykke til vinderen og rigtig god uge til alle jer derude!

3 kommentarer:

 1. Ej, har jeg virkelig vundet, fedt! Jeg vil glæde mig til at se stykket og håber at det hele kan gå op i en højere enhed med børnepasning og fri fra arbejde;-) Tak Tak og mig der aldrig vinder noget. Tak fordi du trak mig!
  Sender dig fluks en mail.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke Karen! :) Jeg har sendt dit navn og din adresse videre til teateret, som vil sende din gevinst til dig. Jeg håber, at du får en rigtig lækker aften ud af det. :)
   Kh Astrid

   Slet
 2. Tillykke Karen.
  Glæder mig til at høre om det!
  KH Gitte

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...