lørdag den 14. september 2013

Jeg har lynende travlt....

...men forsøger virkelig at tage den med ro!

Jeg er så heldig at være involveret i et projekt hos Teater Grob på Nørrebro i København og det koster en masse dejlig tid med broderi-nålen... Følg med og se resultatet af mine anstrengelser. Jeg kan afsløre, at der også kommer en lækker give away ud af det. :)
God weekend derude!

10 kommentarer:

 1. Nej, hvor spændende, glæder mig til at se og høre mere.
  God weekend
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen.
   Ja, det er også spændende, om jeg når det hele. :)
   God søndag.
   Kh A

   Slet
 2. Uhh det lyder spændende og meget hemmeligt :-) Glæder mig til at se hvad der sker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.
   Jeg glæder mig også til at kunne vise det frem, når jeg bliver færdig. :)
   God søndag. :)
   Kh A

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Iiih blev du kontaktet af dem? Min tidligere kollega Stine, som er på Grob nu, skrev på Facebook om nogen kendte nogle, der kunne brodere det hun skulle bruge, og ja, så linkede jeg altså til din blog ;) Men hun sagde ikke, at samarbejdet var kommet i stand :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så var det dig! Jeg mente det nok, men jeg var ikke sikker... Rigtig mange tak for henvisningen - det var rigtig pænt af dig. Jeg skal møde Stine i dag og afslutte projektet, så det bliver spændende. :)
   Kh A

   Slet
 5. Så lidt da - det er jo det blogland er til :) Hils Stine :)

  SvarSlet
 6. Og vi glæder os så meget til at afsløre dit fine arbejde og projektet sammen med dig Astrid :) Bedre brodøse skal man lede længe efter ;) Vi ses senere... Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine.
   Jeg krydser fingrer for, at det hele klapper og ja, vi ses senere. :)
   Kh A

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...