fredag den 2. august 2013

Strikkeprøver

Altså egentlig synes jeg jo, at de er spild af tid... Hvilket er lidt sjovt, for endnu en gang har en strikkeprøve reddet mig fra en hulens masse arbejde til ingen verdens nytte. Så nu hvor mønster og pindestørrelse er valgt, kan jeg starte på årets første julegave...


Rigtig god weekend!

2 kommentarer:

  1. F*** du er sej at du sådan går i gang med julegave i god tid! OG laver strikkeprøver :-) thumbs up herfra!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg må indrømme, at det er svært at holde gejsten oppe. Det er lidt som om, det er en anelse for varmt til at sidde med uldgarn i skødet. Men hjemmelavede julegaver er jo rare... og så må man starte i så god tid, som man gider. :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...