søndag den 16. juni 2013

Tadaaa! Ny header!

Så fik jeg også en personlig header på min blog! Jeg synes, den er blevet ret så fin og unik. :) Jeg skal måske have justeret lidt på selve billedet... men det skal jeg lige have nørklet lidt mere med.Nu er spørgsmålet så bare, hvad jeg skal gøre med originalen... Skal den monteres på en pude? Skal jeg bekoste en indramning? Hmmm... det må jeg lige finde ud af - men jeg er åben for ideer!

2 kommentarer:

 1. Aij Hvor ser det godt ud! Rock on... eller noget ;-)

  Synes helt klart at du skal sætte det i en lille ramme.

  Meget sejt igen, må jeg sige.

  KH Gitte

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg er faktisk også helt tilfreds og jeg er blevet MEGET glad for at brodere igen.

  Jeg tror også, at den ender i en ramme i køkkenet. Der kunne den godt være fin.

  Rock&Roll//Astrid ;)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...