mandag den 27. maj 2013

Hjælp mig, Moar!!

Jeg var SÅ tæt på at have lavet en hel strømpe, hvor jeg (næsten) helt selv rettede mine egne fejl, samlede masker op og i det det hele taget gjorde den rigtig fin. Og så går det galt i afslutningen! For h.... jeg har fumlet og fumlet.... Der er ikke andet at gøre end at tage hjem til min moar og baske gevaldigt med øjenvipperne: "Hjælp mig, MoAr!!


De tabte og rodede masker sidder nu og venter på sikkerhedsnåle.... Suk...

2 kommentarer:

  1. Åhh det kender jeg kun alt for godt. Held og lykke med det :-)

    SvarSlet
  2. Tak! Det skal nu nok lykkes - men det er lidt det samme dilemma, som du havde med sengetøjet... Det er nemlig en gave og så vil man jo gerne have dem ekstra fine!

    SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...